GENÇLİK HAFTASI DOLU DOLU GEÇİYOR

GENÇLİK HAFTASI DOLU DOLU GEÇİYOR

19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını dolayısıyla her yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü etkinliklerine devam ediyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle geçtiğimiz günlerde öğretmenler arası bocce/petank şenliği, öğrenciler arası bocce/petank turnuvası, kurumlar arası voleybol turnuvası, ve öğrenciler arası satranç turnuvası düzenleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, gençlik haftasını öğrenciler arası mini voleybol okçuluk ve masa tenisi şenlikleri ile kutlamaya devam edecek.

Amaçlarının Gençlik Haftasının dolu dolu ve coşku içerisinde kutlanmasını sağlamak olduğunu belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız, ?Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlerimiz Gençlik Haftasında da artarak devam ediyor. 25 Mayıs tarihine kadar devam edecek Gençlik Haftası etkinliklerine katılan, tüm gençlere ve ailelerine teşekkür ediyor, 19 Mayıs Atatürk?ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası bir kez daha kutluyorum. Nice 100. yıllara?? dedi.



Anahtar Kelimeler: