DİKKAT! 11 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

DİKKAT! 11 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Akdeniz EDAŞ Doğu Bölge Koordinatörlüğü 26 mayıs 2019 Pazar günü hatlarda bakım çalışması yapacağını ve bu nedenle 11 mahalleye belli saatler arasında enerji verilemeyeceğini duyurdu.

Akdeniz EDAŞ Doğu Bölge Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde; ?tüketicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile kurumumuzca çalışma yapılacağından Gazipaşa?nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacaktır. Şimdiden yaşanacak kesintiler için tüketicilerimizin göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür eder, çalışmaların tüketicilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yapıldığının bilinmesi gerekmektedir. Tesis ve arıza bakım onarım çalışması kapsamında yapılacak kesinti programı aşağıda belirtilmektedir;

26 Mayıs 2019 Pazar günü  09:00 ile 14:00 saatleri yapılacak enerji kesintisinden Beyobası Mahallesi (Sanayi ve Bölge Trafik civarı), Cumhuriyet Mahallesi, Pazarcı Mahallesi, Koru Mahallesi, Bakılar Mahallesi, Ekmel Mahallesi, Macar Mahallesi, Yeni Mahalle, Aydın Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Korubaşı Mahallesi (Atatürk Caddesi Civarı) etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.?



Anahtar Kelimeler: