ÇÖP REZALETİ

ÇÖP REZALETİ

Hafta sonunu değerlendirmek için soluğu Alanya-Gazipaşa sınırında bulunan Alanya?ya bağlı Aydap mevkinde bulunan İotape Antik Kentinde alan Gazipaşalı vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında hayrete düştü.

Gördükleri manzarayı ?Antik çöplük? olarak adlandıran vatandaşlar bölgenin halini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
Gazipaşalı vatandaşlar Aydap mevkiinde bulunan yaklaşık 2000 yıllık İotape Antik Kenti?nde karşılaştıkları manzara karşısında hayrete düştüler. Bilinçsiz piknikçiler çöplerini bölgeye atması sebebiyle antik kent çöplük haline geldi. Bölgenin bakımsız ve kirli halini vatandaşlar sosyal medyada paylaşırken gönderiye tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü. İotape Antik Kenti?nde ki çöpleri yerinde gören bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ?Aytap Antik kentinde görmüş olduğum manzara hiç hoş bir durum değil. Her taraf çöp. Naylon, pet şişe, cam şişe, alkollü içecek kutuları aklınıza gelebilecek Doğa?ya bırakılmayacak ne varsa buraya bırakılmış. Bu güzelim antik kent çöp yuvası haline gelmiş diyebilirim. Bu çöpleri sizin için Fotoğrafladım sadece bir kısmını şimdi buradan bir çağrım olacak burası kimin sorumluluk alanında ise şayet burayı en azından ayda bir kez temizletilmesi lazım değilse burası çöplük olup gidecek.
Şayet insanoğlu Dünya`yı her yönü ile iyi idare edebilirse, herkes mutlu ve huzurlu olur... Bu güzelliklerin çoğalmasına göstereceğiniz ilgi alakadan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunarım. İfadelerinde bulundu.