AK Parti`de bayrak değişimi

AK Parti`de bayrak değişimi

AK Parti Gazipaşa İlçe Kongresi, yarın Esnaf Kefalet Kooperatifi konferans salonunda yapılacak. Mevcut Başkan Yakup Pişkin, görevi tek aday olan Sait Yılmaz`a devredecek.

GAZİPAŞA AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresi, yarın saat 10.30?da Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşecek. Genel merkezin gösterdiği Sait Yılmaz başkanlığında tek listeyle gidilecek kongrede, 421 delege oy kullanacak. Kongrede, daha önce 20 olan yönetim kurulu üyesi sayısı 15?e düşecek ayrıca 8 yedek üye ile 11 yürütme kurulu üyesi belirlenecek. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel`in de katılması bekleniyor.

KONGRE ÖNCESİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Kongreye katılacak olan Bakan Çavuşoğlu ve Kurtulmuş, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi?nin temelini de atacak. Antalya Büyükşehir Belediyesinin,18 milyon liraya malolacak kültür merkezinde, tiyatro-sinema salonları, havuz-sauna, yaşlı- engelli mola evleri, spor ve eğitim salonları yer alacak. Gazipaşa Kültür Merkezi?nin temel atma töreni Cumartesi günü saat 10.00?da gerçekleşecek.



Anahtar Kelimeler: