CHP`DE GÜVEN YENİDEN BAŞKAN

CHP`DE GÜVEN YENİDEN BAŞKAN

Gazipaşa?da yapılan CHP ilçe kongresinde başkanlığa Ömer Güven yeniden seçildi. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi`nde düzenlenen kongreye, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, bazı ilçe belediye başkanları ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Kong

DİVAN başkanlığını Ertuğrul Yeşildağ`ın yaptığı kongrede oylama sonucu seçimlerin blok listeyle yapılması kararlaştırıldı. Kongrede tek aday olan Ömer Güven ilçe başkanlığı için aday oldu.

Kongrede konuşan, CHP Antalya il başkanı Mustafa Erdem, "kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren Mustafa kemal Atatürk?ü saygıyla anıyorum. Kadınlarımızın önünde minnetle eğiliyorum. Ülkemiz kan ağlıyor. Ekonomik ve siyasi açıdan ülkenin en karanlık günlerinin yaşıyoruz. Önümüzde kararlılıkla inandığımız bir 2019 süreci var. Bu dönem yarış zamanı değil barış zamanıdır. Yapacaklarımız belli. Çocuklarımızın geleceğine ülkemizin geleceğine karşı biz Cumhuriyet Halk Parti?lilerin büyük sorumluluğu var. Bu anlamda 2019 da faşist dikta yönetimine son verip yeniden demokrasiyi getireceğiz? dedi.

Eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç de kongrede hazır bulundu. Partililere seslenen Özgenç, ülke gündemine ilişkin tespitlerde ve eleştirilerde bulundu.

Ömer Güven ise yaptığı konuşmada, ?Gazipaşa için, CHP için, halk için, 2019`a kadar daha çok  çalışmalıyız. 2019 yılında Gazipaşa Belediye Başkanlığını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız. Yeter ki inanalım, yeter ki birbirimize güvenelim? dedi.

Konuşmaların ardandan oylamaya geçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

Ömer Güven

Safiye Bulut

Merve Çelik

Yusuf Çobanoğlu

Zeliha Deniz

Tuncay Gür

Naim Oğuz

Nebi Oğuz

Kasım Özgörü

Ergün Sönmez

Rahime Uğur

Bahattin Uygun

Ali Üstün

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTESİ

Serdar Fuat Yaman

Fahri Oğuz

Murat Yalçın

Cengiz Yaman

Ali Akyol

Mustafa Salman

Medine Karav

Nurcan Çelik

Selma Yaman

Ercan Püskürt

Serap Çelik

Bahadır Devran Toktaş

İL DELEGE LİSTESİ

Ömer Güven

Kemal Özbudak

Hüseyin Durusoy

Murat Yalçın

Yavuz Demir

Turan Gülcan

Süleyman Tuncer

Fikri Özgün

Raziye Yıldırım

Serdar fuat Yıldırım

Huriye Tunç

Nihat Çelenoğlu

Pakize Görgülüer

Zeynep Yılmaz



Anahtar Kelimeler: