PAŞALAR ÖLÜM-KALIM MAÇINA ÇIKIYOR

PAŞALAR ÖLÜM-KALIM MAÇINA ÇIKIYOR

Süper Amatör Ligin 13. haftasında evinde Antalya Sanayispor ile karşılaşacak olan Gazipaşaspor, lige "tamam mı devam mı" maçına çıkacak. Teknik direktör Şinasi Subaşı, bu hayati karşılaşmaya tüm Gazipaşaspor taraftarını davet etti.

ZOR günler geçiren Gazipaşaspor, Süper Amatör Ligin 13. haftasında Antalya Sanayispor ile evinde karşı karşıya gelecek. Gazipaşa Şehir Stadında pazar günü saat 14.00`da gerçekleşecek karşılaşma Gazipaşaspor için hayati bir öneme sahip.

9 takımın yer aldığı ligde 6 puanla 8. sırada yer alan Gazipaşaspor, bu karşılaşmayı da kaybederse ligde kalması mucizelere bağlı olacak. 10 puanla ligin 6. sırasında yer alan Sanayispor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Gazipaşaspor`un teknik direktörü Şinasi Subaşı, tüm taraftarları tribüne davet etti. Maddi sıkıntılar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini belirten Subaşı, "Tüm zorluklara rağmen ligde tutunmayı başaracağız. Ben ve futbolcularım buna inanıyor. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak moral tazelemek istiyoruz. Taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Tüm sporseverleri Gazipaşaspor`a destek olmaya çağırıyorum" dedi. 



Anahtar Kelimeler: