İŞTE GAZİPAŞA?NIN YENİ NUFÜSU

İŞTE GAZİPAŞA?NIN YENİ NUFÜSU

2017 nüfusu 49 bin 207 olan Gazipaşa 2018 yılında 50 bandını aşmak için seferber olmuştur. Gazipaşa Kaymakamlığı ve Belediyesi?nin çağrısı üzerine ilçede ikamet eden ancak kayıtları başka bir yerde bulunan vatandaşlar nüfus müdürlüğüne giderek kayıtlarını

31 Aralığa kadar süren bu işlemin sonunda nihayet hedefe ulaşıldı. Gazipaşa kaymakamlığından alınan bilgiye göre Gazipaşa nüfusunun 50 bin 392 olduğu netleşti. Konuya ilişkin açıklama yapan Gazipaşa belediye başkanı Dr. Adil Çelik Gazipaşa?nın birlik ve beraberlik içinde hedefine ulaştığını belirtti.

 İlçe halkının çok kısa bir sürede organize olarak kayıt dışı nüfusu, nüfus müdürlüğüne yönlendirerek büyük bir duyarlılık gösterdiğini belirten Çelik, ? Yeni nüfusumuz resmi rakamlara göre bugün itibari ile 50 bin 392 olmuştur. İlçemize birçok yeniliğin kapısını aralayacak bu gelişme ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz menfaatleri söz konusu olduğunda hiçbir ayrım gözetmeksizin nasıl birlik olunacağını dosta düşmana gösteren tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yolun açık olsun Gazipaşa.? dedi.



Anahtar Kelimeler: