KORUBAŞI, ÇAKMAK, ÇÖRÜŞ ASFALTLA BULUŞUYOR

KORUBAŞI, ÇAKMAK, ÇÖRÜŞ ASFALTLA BULUŞUYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesinin , 2018 yılı asfalt programı belli oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korubaşı, Çakmak, Çörüş mahallelerinin de bulunduğu grup yolunda altyapı çalışmasını tamamladı. Grup yolunun 16 kilometresinin sathi, 5 kilometresinin ise sıcak asfalt döküleceği bildirildi.
Gazipaşa?ya bağlı Korubaşı-Çakmak-Çörüş Mahallelerinin kullandığı Grup Yolu?nu asfalt dökümüne hazır hale getirdi. Bölge halkının dört gözle beklediği çalışmalar 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Program kapsamında yola 16?sı sathi, 5?i sıcak olmak üzere toplam 21 kilometre asfalt dökülecek. 
ÇALIŞMALAR 2017?DE BAŞLAMIŞTI 
Bugüne kadar asfalt çalışması yapılmayan son grup yolu olan Korubaşı-Çakmak-Çörüş hattında 2017?nin Ekim ayında altyapı çalışmasını başlatan Büyükşehir Belediyesi, bölge halkının yol problemini ortadan kaldırmak için harekete geçmişti. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, başta o bölgedeki mahalle muhtarlarının ve halkın görüşleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan tüm yol genişletme, iyileştirme, büz gibi çalışmaları titizlikle tamamladı. 2018 yılı asfalt programı dahilinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince 21 kilometrelik hatta 5?i sıcak, 16?sı sathi olmak üzer toplamda 21 kilometre asfalt dökülecek.



Anahtar Kelimeler: