GÜNDES İŞ DÜNYASI ZİYARETLERİNE BAŞLADI

GÜNDES İŞ DÜNYASI ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Gazipaşa`lı Üniversitelileri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Sanayiciler Kooperatifi ve Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

GÜNDES Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kileci başkanlığında, Ercan Ekinci, Mehmet Durusoy ve Ömer Çetin`den oluşan GÜNDES heyeti Sanayiciler Kooperatifi Başkanı Mevlüt Sönmez ve çalışma arkadaşlarını ziyarette bulundular.

Başkan Mevlüt Sönmez ve çalışma arkadaşlarına GÜNDES hakkında ayrıntılı bilgi veren GÜNDES heyeti, kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Başkan Sönmez, Önümüzdeki süreci kendileriyle birlikte paylaşmaktan da mutlu olacaklarını ifade ederek Sanayiciler Kooperatifi yöneticileri ve üyelerinin GÜNDES`e destek vereceklerini bir kez daha vurguladı.

Kileci ve heyeti Gazipaşa Esnaf Sanatkarlar Odasını da ziyaret ederek destek istedi. Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Hasan Ali Sönmez GÜNDES?in kurulmasından çok memnun olduklarını belirterek her zaman destek olacaklarını söyledi.

Başkan Kileci GÜNDES`in sivil toplum kuruluşlarına olan nezaket ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtti.

 



Anahtar Kelimeler: