MUZCULARA BÜYÜK MÜJDE

MUZCULARA BÜYÜK MÜJDE

Gazipaşa ilçesinde seçim çalışması yürüten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gazipaşa`nın hayallerini hep birlikte gerçekleştirdik. S u yok dediler baraj yaptık. Şimdi de her mahalleye suyu ulaştıracağız. Sizleri ve bereketli suları susuz bırakmayaca

Antalya`nın Gazipaşa ilçesinde seçim çalışması yürüten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaretlerine AK Parti seçim ofisini ziyaret ederek başladı. Kendisini karşımaya gelen vatandaşları selamlayarak seçim ofisine gelen Çavuşoğlu, seçim ofisi önünde bekleyen vatandaşlara seslendi.

Gazipaşa`ya hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Gazipaşa`nın hayallerini hep birlikte gerçekleştirdik. Su yok dediler. Baraj yapacağız dedik, olmaz dediler. Biz olur dedik ve Gökçeler Barajını 3 yılda yaptık, şimdi sulama projesini yapıyoruz. Bazıları endişe içerisinde ama her köyü mahalleye suyu ulaştıracağız. Sizleri ve bereketli toprakları susuz bırakmayacağız. Gazipaşa`nıon doğusunda bulunan mahalleelere suyu ulaşuracağız. artık teknoloji çok gelişti. Muzcularımız susuz kalmayacak." diye konuştu.

Gazipaşa halkının eğitime önem verdiğini ve çocuklarını zor şartlarda okutulduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Gazipaşa`da 16 yılda yapılan okul derslik sayısında rekor artış var. Bizim Gazipaşa`ya fakülte sözümüz vardı. yaptık mı? Eylül`de yeni eğitim sezonunda Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesini bir sonraki gelişimizde inşallah açacağız. Gazipaşa`da turizmde de hak ettiği payı alacak.Güzel yatırımlarla ve çevreyi koruyarak Gazipaşa`nın turizmde hak ettiği seviyeye çıkacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu konuşmasının ardından Cuma pazarında esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Cuma namazını Merkez Camiinde kılan Çavuşoğlu esnaf ziyaretlerine devam etti.



Anahtar Kelimeler: