Çamaşır makinesine elini sokan çocuğun kolu koptu

Çamaşır makinesine elini sokan çocuğun kolu koptu

Antalya`nın Gazipaşa ilçesinde okulunu ziyarete giden 15 yaşındaki Kazım Çağlayan, okul görevlisine yardım etmek isterken kapağı açık olan çamaşır makinesine elini sokunca sol kolu koptu.

Antalya`nın Gazipaşa ilçesinde Av. Kemal Akça Turizm Uygulama ve Otelcilik Meslek Lisesinde okulunu ziyarete giden 15 yaşındaki Kazım Çağlayan`ın çamaşır makinesine soktuğu kolu koptu.

Edinilen bilgilere göre olay 18.00 sıralarında meydana geldi. Av. Kemal Akça Turizm Uygulama ve Otelcilik Meslek Lisesini ziyarete giden Kazım Çağlayan, okul personeline yardım etmek için çamaşırhaneye indi. Kapağı açık ve çalışır vaziyette olan çamaşır makinesine elini sokan Çağlayan, elini makinenin tamburuna kaptırdı. Bir anlık dalgınlık ve ihmal sonucu meydana gelen olayda Çağlayan`ın sol eli koptu. Okul görevlilerinin yardımıyla makineden eli çıkarılan Çağlayan, olay yerine çağrılan 112 Sağlık Ekipleri tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesine götürüldü. Çağlayan ilk müdahalesinin ardından kopan kolunun dikilmesi için ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayı duyan okul müdürü, çalışanlar ve yaralı yakınları hastaneye akın etti.



Anahtar Kelimeler: