KAYMAKAM NURULLAH KAYA AFYON`A ATANDI

KAYMAKAM NURULLAH KAYA AFYON`A ATANDI

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayınlandı. Kararnameyle Antalya?da görevli 1?i kadın 2 vali yardımcısı ve 7 kaymakamın görev yeri değiştirildi.

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayınlandı. Kararnameyle Antalya?da görevli 1?i kadın 2 vali yardımcısı ve 7 kaymakamın görev yeri değiştirildi. Görev yeri değişenler arasında Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya`da bulunuyor. Kaya Afyonkarahisar ili Şuhut kaymakamlığına atandı. 

Gaziapaşa Kaymakamlığına ise  Malatya Yeşilyurt kaymakamı Ali Sakar atandı. 

Ali Sakar kimdir:

1974 yılında Elazığ ilinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ ilinde tamamladı. İnönü Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olduktan sonra Elazığ TEDAŞ İl Müdürlüğü ve İzmir SGK İl Müdürlüklerinde görev yaptı. 2006 yılında kaymakam adaylığına başladığı görevinde; Çankırı Eldivan, Ordu İkizdere ve Amasya Taşova ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. 2010 yılında asaleten Kastamonu Şenpazar Kaymakamlığına atandı.
 
2012-2014 tarihleri arasında Bingöl Yayladere Kaymakamlığı yapan Ali Sakar, 02.09.2014 tarih ve 2014/1032 Sayılı Müşterek Kararname ile muş Vali Yardımcılığına atandı. Ardından Malatya Yeşilyurt kaymakamlığına atandı. Yeni kararname ile Gazipaşa Kaymakamı olarak görevine devan edecek. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Sakar, Almanca bilmektedir.


Anahtar Kelimeler: