DEVLETİN SICAK ELİ VATANDAŞLARIN YANINDA

DEVLETİN SICAK ELİ VATANDAŞLARIN YANINDA

Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi, Gazipaşa'nın 41 mahallesinde bulunan 196 hanede 238 faaliyet gerçekleştirdi.

Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Vefa Birimi, 01-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Akoluk, Aydın, Aydıncık, Bakılar, Beyobası, Beyrebucak, Cumhuriyet, Çalıpınar, Çakmak, Çığlık, Çile, Çimenbağ, Çobanlar, Çörüş, Doğanca, Ekmel, Esentepe, Gazi, Göçük, Gökçesaray, Güney, Gürçam, Hasdere, Ilıcaköy, İnal, İnceğiz, İstiklal, Karaçukur, Karatepe, Koru, Korubaşı,Macar, Sarıağaç, Pazarcı, Üçkonak, Yakacık, Yenigüney, Yeniköy, Yenimahalle, Yeşilyurt, Zeytinada mahallelerinde 196 haneyi ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında 238 faaliyet gerçekleştirildi. 

Konuyla ilgili SYDV'ndan yapılan açıklamada, "Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak; 01-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Akoluk, Aydın, Aydıncık, Bakılar, Beyobası, Beyrebucak, Cumhuriyet, Çalıpınar, Çakmak, Çığlık, Çile, Çimenbağ, Çobanlar, Çörüş, Doğanca, Ekmel, Esentepe, Gazi, Göçük, Gökçesaray, Güney, Gürçam, Hasdere, Ilıcaköy, İnal, İnceğiz, İstiklal, Karaçukur, Karatepe, Koru, Korubaşı,Macar, Sarıağaç, Pazarcı, Üçkonak, Yakacık, Yenigüney, Yeniköy, Yenimahalle, Yeşilyurt, Zeytinada mahallelerinde 196 hanede yaşayan vatandaşlarımıza 238 faaliyet gerçekleştirildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır.

Program kapsamında yaşlı, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin evleri temizlemiş, bulaşıkları yıkanmış, camları silinmiş, halıları yıkanmış, yemekleri ve ekmekleri yapılmış, yaşlı vatandaşların hastaneye ulaşımları sağlanmış, yaşlı ve engelli vatandaşların öz bakımları yapılmış, kışa hazırlıkları yapılmış, sobaları hazır hale getirilmiştir. Gazipaşa SYDV yaşlı, engelli vatandaşlara şefkat elini, sıcak yüzünü göstermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek, bir nebze de olsa daha huzurlu ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amaçlanmış ihtiyaç sahibi tüm halkımıza ulaşmak hedeflenmektedir. Hastaya ilaç, yalnıza yoldaş olduk ve olmaya devam edeceğiz. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız" denildi.



Anahtar Kelimeler: DEVLETİN SICAK VATANDAŞLARIN YANINDA