DOĞALGAZ İÇİN İLK ADIM ATILDI

DOĞALGAZ İÇİN İLK ADIM ATILDI

BOTAŞ yetkilileri tarafından düzenlenen, Doğal Gaz Boru Hattı projesi hakkında ‘Halkı Bilgilendirme’ toplantısı Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan katıldı.

DOĞAN, GAZİPAŞA’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILMASINI İSTEDİ

Antalya ve Mersin’de BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş tarafından Döşemealtı, Aksu, Manavgat, Alanya, Anamur İlçelerinde “Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Anamur” İlçeleri Doğal gaz Boru Hattı (MAGA DGBH) projenin yapılması için geçtiğimiz günlerde düğmeye basılmıştı. Alanya Kültür Merkezinde ‘Halkı Bilgilendirme Toplantısı’ yapıldı. Toplantıya katılan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan,” BOTAŞ Doğal Gaz Boru hattının, Gazipaşa ile ilgili tüm hassasiyetimizi ve taleplerimiz dile getirdik. Gazipaşa’mız içinde bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmesi istediğimizi ilettik” dedi.

 Toplantıyı değerlendiren, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Doğan,” BOTAŞ Doğalgaz boru hattının, Gazipaşa ile ilgili bölümü için yapılan bilgilendirme toplantısına katılıp, yetkililer tarafından analizler ve raporlar bir an evvel oluşturulup bölgemizi doğal gaz ile buluşturmayı hedefliyoruz. Verimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu’na, Antalya İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş’a ve bölge milletvekillerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: DOĞALGAZ ATILDI