DOĞAN: “BOŞA GEÇEN 2 YIL”

DOĞAN: “BOŞA GEÇEN 2 YIL”

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz’ın geride bıraktığı 2 yıllık görev döneminde yaptığı hizmetleri anlattığı kitapçığı değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Kitapçığa bakınca boşa geçen 2 yılı gördüm” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Nisan ayı olağan meclis toplantısında, geride bıraktığı 2 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri anlatan bir kitapçığı tanıtmış ve ilçe halkına dağıttırmıştı.

Kitapçığı sayfa sayfa incelediğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, kitapçığa baktığında boşa geçen koskoca 2 yılı gördüğünü söyledi.

“İNCİK BONCUK HİZMETLER”

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında Yılmaz’ın 2 yıllık görev süresini değerlendiren Doğan, “Kitapçığa emek verilmiş, güzel bir çalışma yapmışlar ama ne yazık ki kitapçığa harcanan para, kitapçıkta hizmet adı altında yer alan çalışmalardan daha maliyetli. Kitapçıkta yer alan hizmetler arasında bank boyamak, çiçek serası kurmak, kooperatif kurmak, nohut etmek –ki ekilen tohumu karşılamayarak kamu zararı oluşması söz konusu- belediye iş merkezinin esnaftan para toplanarak boyanması, pazar yerine çadır çekilmesi, değişik noktalara hijyen noktaları konması gibi boya badana, çiçek incik boncuk hizmetlerle var. Dişe dokunur, gelecek nesillere aktarabileceğimiz bir tek hizmet kitapta yok. Bunun yerine çıkıp Sayın Başkan keşke gücümüz bu kadarına yetti, bunları yapabildik deseydi daha samimi bir açıklama olurdu” dedi.

“BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ”

Seçim döneminde üzerine basa basa “İktidar Belediyeciliği” vurgusu yaptıklarını ancak Millet İttifakının “Biz bize yeteriz” diyerek seçmene vaatlerde bulunduğunu belirten Doğan, “Bu kitapçığı incelediğimizde geriye dönüp AK Parti belediyeciliğinde yapılan hizmetleri anımsadım. Bunlar arasında Fener Mesire Alanı, Selinus Sahili ve denizyolu projesi, Hacı Musa Çayının ıslahı, 41 yeni aracın eklendiği dev araç filosu, parke ve büz fabrikası, 200 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt, 50’nin üzerinde köy konağı ve meydanı çalışması, tarihi su kemerlerinin restorasyonu, Selinus kalesinin aydınlatılması ve daha sayamadığım pek çok kalıcı hizmetin yer alıyor. Bunların yanı sıra CHP yönetimi döneminde icra yoluyla satılan Cebeli Tepesi ve Belediyemizin denize nazır arsalarının geri alınması da hizmetlerimiz arasında bulunuyor. Bir yandan bu hizmetler, diğer yandan boya badana hizmetleri. Belediyecilik bizim işimiz. AK Parti’nin işi. Halkımız da bunları görüyor. Allah nasip ederse 3 yıl sonra emaneti geri alacağız” diye konuştu.

“YILMAZ’IN ANLATMADIĞI HİZMETLERİ VAR”

Yılmaz’ın kitapçığa koymadığı ancak kendilerinin hafızasında yerini alan hizmetlerin de anımsatmak istediğini belirten Doğan, “Sayın Yılmaz’ın görev süresinde aklımızda kalan önemli hizmetleri var. Örneğin şehrin girişinde bulunan Osmanlı Tuğrasını kaldırarak ilçeyi Osmanlı kasabası olmaktan kurtarılması, Suriyelilerin denize sokulmaması, muhtarlara mazot karşılığı iş makinesi verileceğinin ilan edilmesi, esnafın banka hesaplarına bloke konması ve icra takibinin başlatılması gibi önemli hizmetleri var Sayın Yılmaz’ın. Bunların da kitapçıkta yer almasını beklerdik” şeklinde konuştu.

“EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

“Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” diyerek 2 yılda yapılan icraatın, geride kalan 3 yıllık zamanın da nasıl geçeceğine işaret ettiğini vurgulayan Doğan, şunları söyledi: “Kitapçığa baktığımızda kalan 3 yıllık süreninde incik boncuk işlerle geçeceğini görüyoruz. Buradan açık bir yüreklilikle tekrar söylüyorum. İktidarın gücüne ihtiyaç duyulan her alanda ilçemize hizmet etmeye hazırız. Desteğimizin istendiği her an Ankara’yı su yoluna çevirmeye hazırız. Ancak bu zamana kadar bizi iletilen, destek istenen bir tek proje yok.  Allah’ın izniyle kaybettiğimiz yılları emaneti devraldığımızda hızla telafi edeceğiz. Halkımız herşeyi görüyor ve zamanı gelince gerekeni yapacaktır.”



Anahtar Kelimeler: DOĞAN: GEÇEN