DOĞAN DURMAK BİLMİYOR

DOĞAN DURMAK BİLMİYOR

Doğu mahallelerinin sulama suyu problemini çözmek için durmadan çalışan Doğan, “Çiftçilerimiz rahat olsun, projeleri hayata geçirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan’ın daveti üzerine ilçeye gelen Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ferhat Köseoğlu, şube müdürleri ve muhtarlar, Gazipaşa Ovası Sulama sahası, Göçük Göleti ve İnal Barajı’nda incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Erdanışman, Gazipaşalı muhtarların taleplerini dinledi. 

Gazipaşa’nın Doğu mahallelerinin sulama suyuna kavuşması için göreve geldiği günden bu yana çalışan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Zeytinada, Güney, Göçük ve Muzkent ve Göçük mahallelerinin suya kavuşturana kadar durmayacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Doğan, “Davetim üzerine DSİ Bölge Müdürümüz Özhan Erdanışman ve teknik ekibi Gazipaşa’ya geldi.

PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Gökçeler Barajı’ndan Karadağ’a su basarak Zeytinada, Güney, Göçük ve Muzkent’in uygun havzalarını sulama adına gerçekleştirmeyi planladığımız Karadağ Projemiz var. Bu projen Karadağ’ın eteklerine çıkarak yerinde incelediler.  Daha sonra Göçük Gölet’inin sondaj çalışmasının yapıldığı yere gittik. Orada mahalle sakinlerimizle, köylülerimizle görüştük. Oradan İnal Gölet’ine geçtik. İnal Göletlimizle ilgili de muhtarlarımız ve ilgili ekiple yerinde inceleme yaptık ve vatandaşlarımızı bilgilendirdik. 

ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞIZ

En hızlı şekilde projelerimizi hayata geçirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Takip edeceğiz, zorlayacağız. Hem biz durmayacağız hem de müdürlerimizi durdurmayacağız. Projelerimizi en hızlı şekilde hayata geçirmek için elimizden gelen ne varsa yapacağız ve çiftçimizin sorununu çözeceğiz. Biz millet için varız. Milletimiz varsa varız. Çiftçilerimiz rahat olsun, elimizden gelen her şeyi çitçilerimiz lehine seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN DURMAK BİLMİYOR