DOĞAN FARKI

DOĞAN FARKI

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, merkez ve kırsalda vatandaşları acı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, göreve geldiği günden buyana yoğun mesaisini sürdürüyor.  Gazipaşa için 7/24 çalışan Başkan Doğan, halkın içinden ayrılmıyor. Yoğun mesaisinin yanı sıra sosyal sorumluluklarından vazgeçmeyen Doğan, her fırsatta esnaf ziyareti yapıyor. Esnafın istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Doğan, sürekli halkın içinde olmaya özen gösteriyor.
Hastalıkta ve sağlıkta insanların yanında olunması gerektiği bilinciyle Başkan Doğan, Gazipaşa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra en uzak kırsal mahallelerinde de taziye, düğün, cenaze ve davet programlarına katılıyor.  İlçe Başkanı Doğan, ayrıca yaşlı ve hasta vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek onların da hayır dualarını alıyor. 
Gazipaşa için yapılacak her çalışmada da ön saflarda yerini alan Başkan Doğan, devlet kanalıyla ilçeye yapılacak çalışmaların takibini bırakmıyor. Özellikle doğu mahallelerinin sulama suyu problemini çözmek için her fırsatta yetkililerin kapısını çalan Başkan Doğan, sorunların çözümü için üretilen projelerin hayata geçirilmesi için dur durak bilmiyor.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN FARKI