DOĞAN GAZİPAŞA'YI NAKIŞ NAKIŞ DOKUDU

DOĞAN GAZİPAŞA

Ak Parti İlçe Başkanı Doğan ve beraberindekiler, 53 mahalleyi karış karış gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Gazipaşa'nın 53 mahallesini karış karış gezdi. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, uzak yakın demeden merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret edip, vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Başkan Doğan ve beraberindekiler, Ak Parti Hükümeti'nin 20 yılda yaptığı çalışmaları anlattılar. 'Türkiye Yüzyılı' için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'ye destek isteyen Doğan ve beraberindekiler, son mahalle toplantısını Pazarcı'da gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Doğan, "

REİSİMİZ BALKON KONUŞMASI YAPACAK

Pazarcı Mahallesi'ndeki toplantımızla birlikte Gazipaşa’mızın 53 mahallesinde, mahalle toplantılarımızı bitirdik.  Davamızı anlattık halkımızla hasbihal ettik. Taktiri yine milletimizin aziz iradesine bırakıyoruz.  Bizler inanıyoruz ki milletimiz 14 Mayıs’ta ‘yeter söz milletindir’ diyecek. 14 Mayıs akşamı bir şölen havasına dönüşecek. 21 yıldır her seçim sonrası olduğu gibi bu seçimde de Reisimiz balkon konuşması yapacak. Şimdiden vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN GAZİPAŞA' NAKIŞ NAKIŞ DOKUDU