DOĞAN İSİM İSTEDİ

DOĞAN İSİM İSTEDİ

Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, İyi Parti Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’in HES’e dair açıklamalarına yanıt verdi.

Gazipaşa AK Parti İlçe başkanı Ali Doğan, İyi Parti Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’in, Sugözü su kaynağıyla ilgili kendisini ve partisini hedef alan açıklamalarına dair bir basın toplantısı düzenledi. Mehmet Yüksel’in, “Gazipaşa halkının içeceği suya Hidro Elektrik Santrali(HES) ruhsatını alan Ak Partili bir isimdir ve HES yetkisini veren AK Parti Bakanlarıdır” iddialarına Başkan Doğan, ”Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Mehmet Bey’in bahsettiği şahsı ve şirketi mahkemeye verdi. Yani mahkemeye veren AK Parti’dir. Mehmet Bey orda bunu AK Parti verdi, AK Partili bir şahıs ve AK Parti’nin adayıdır demiş. Yüksel’in bu söylemlerini kesinlikle doğrulamıyorum” dedi.

‘AK PARTİ BÖYLE BİR GAFLETİN İÇİNDE OLAMAZ’

İyi Partili Yüksel’in söylemlerine Doğan, “AK Parti Genel Merkezinden ya da İlçe ölçekli buna kim destek veriyorsa destek veren şahsın ismini açıklasın. İsim veremiyorsan ya zannediyorsun ya da hayali konuşuyorsun. Genel Merkezi ve AK Parti buna destek olsaydı siyasetini takip eden ilçe olarak dört ilçe başkanıyla basın önüne çıkıp bu şahsın davası karşısında milletin yanında olmazdık. Desteğimiz olmadığı gibi şahsın bizimle alakası yoktur. AK Partili bir siyasetçi böyle bir yanlışın ve gafletin içinde asla olamaz. AK Parti her zaman halkın gönlünde ve doğrunun yanında yer almıştır, halkın hizmetkarıdır” ifadelerinde bulundu.

‘30 YIL ÖNCEDE MÜCEDELNİN İÇİNDEYDİM’

AK Parti kurulmadan önce ruhsat verildi mi sorusuna Ali Doğan, “AK Partinin kuruluşundan önce HES faaliyetlerine bu şahıs başlamıştır. Bizim zamanımızda izin çıkmıştır çıkmamıştır incelemedim. Enerji ve Tarım Bakanlığında HES faaliyetleri bulunan o sürede ben öğretmendim. HES’in satılmasıyla ilgili bir şey duyduğumuzda dört köyün ileri gelenlerini bir araya toplardık. HES satılmasıyla ilgili o günden bugüne ben Ali Doğan olarak 30 yıl öncede bu mücadelenin içindeydim” dedi.

 ‘AMACIMIZ SİYASET DEĞİL GAZİPAŞA OLSUN’

Siyasete bağlı değil halka hizmete dayalı olalım diyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Alınganlığa dayalı siyasetler olması doğru değil. Gazipaşa ölçekli halkının ferah ve mutluluğu için ne gerekiyorsa ben AK Parti İlçe Başkanı sıfatıyla eleştireceğim asfalt yoksa, parke döşenmemişse, plajlarda, yollarda bir sıkıntı varsa dile getireceğim. Bundan Belediye Başkanımız, diğer parti Başkanları’mız ve mesul üyelerimiz ’in incinmesi doğru değil. Ali Doğan gitsin Bakanlıktan iptal etsin diye topu atmayacaksın elini taşın altına koyacaksın İlçe Bakanı olarak geleceksin Doğan Ankara ya veya nereye gidilecekse beraber gidelim diyebileceksin. Siyaset yapar adı altında birbirimize laf yetiştireceğimiz yerine hep beraber bir adım atalım beraber yola çıkalım Gazipaşa’yı güzelleştirelim. Vatandaşa da söylüyorum gelsinler ben buradayım ne yapılaması gerekiyorsa yapmaya hazırım bundan Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve vatandaşın endişesi olmasın amacımız siyaset değil Gazipaşa olsun” dedi



Anahtar Kelimeler: DOĞAN İSTEDİ