DOĞAN’DAN ANKARA TEMASLARI

DOĞAN’DAN ANKARA TEMASLARI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, doğu mahallelerinin yaşadığı sulama suyu sıkıntısını dile getirerek, bu sorunu çözecek projeyi aktardı.

Gazipaşa’ya devlet kanalıyla yapılacak yatırımları yakından takip eden Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan,  doğu bölgesinde yaşanan sulama suyu sıkıntısının çözümü için çalışmaya devam ediyor. Sulama suyu sorunu başta olmak üzere;  ilçenin sorunlarının çözümü için Ankara’ya giden Başkan Doğan, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal,  İbrahim Aydın ve Kemal Çelik ile bir araya geldi.  Başkan Doğan, daha sonra bölgenin sorunlarını yakından takip eden milletvekilleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ziyaret etti. Bakan Kirişçi’ye;  Zeytinada, Güneyköy, Muzkent ve Göçük mahallelerinde üretilen katma değeri yüksek ürünlerden bahseden Başkan Doğan, bölgede yaşanan sulama suyu sıkıntısını aktardı. Başkan Doğan, Bakan Kirişçi’ye Zeytinada, Güney, Muzkent ve Göçük mahallelerine hayat verecek sulama projeleri ve ilçe için önemli olan tüm konulardan bahsetti.

Bakan Kirişçi ile olan görüşmesinden bahseden Başkan Doğan, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vakit Kirişçi’ye Zeytinada, Güneyköy, Muzkent ve Göçük mahallelerine hayat verecek sulama projelerini ve Gazipaşa için önem arz eden tüm konuları, bizzat makamında Sayın Antalya milletvekillerimiz ve muhtarlarımızla beraber anlattık. Sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunarım” dedi.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN’ ANKARA TEMASLARI