DOĞAN’DAN SPOR SALONU MÜJDESİ

DOĞAN’DAN SPOR SALONU MÜJDESİ

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, girişimleri sonucu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılacak spor salonunun yer teslimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa’ya yeni bir spor salonu kazandırdıklarının müjdesini verdi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile yaklaşık 7 ay önce Gazipaşa’ya yeni bir spor salonu kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını belirten Başkan Doğan, girişimlerinin sonucunu aldıklarını söyledi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (METEM) bahçesine yapılması düşünülen spor salonunu için çok önceden söz aldıklarını ancak çalışma kesinleşmeden kamuoyuna bilgi vermeyi doğru bulmadıklarını ifade eden Doğan, bugün itibariyle yapılan ihaleyi kazanan firmaya yer teslimini yaptıklarını dile getirdi.

METEM’in bahçesinde ihaleyi alan inşaat firmasının yetkilileri ile projeyi inceleyen Başkan Doğan, “Tip proje ihaleye çıktı ve ihaleyi Alanyalı bir firma aldı. Allah izin verirse 100 kişilik, 2 soyunma odası, 1 engelli soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 idari ofis, bay-bayan-engelli wc, teknik oda, basketbol sahası ve katlanır potalı voleybol sahasının yer alacağı salonumuz 180 gün içinde bitirilerek ilçemizin hizmetine sunulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eski hastanenin yıkılarak yerine 9 hekimlik aile sağlığı merkezi, 112 Acil Servis Merkezi ve Yaşlı Bakım Merkezi yapılmasıyla ilgili de ısrarlı takiplerinin sonuç verdiğini hatırlatan Doğan, çok kısa bir süre içinde bu hizmetlerin de ilçeye kazandırılacağı müjdesini verdi.

“SU SORUNU EN BÜYÜK ÖNCELİĞİM”

Gazipaşa’nın doğusunda kalan mahallelerin en büyük sorunu olan su sorununu öncelikli meselesi olarak gördüğünü de dile getiren Başkan Doğan, bu sorunu da Allah’ın izniyle çözeceklerini belirtti. Başkan Doğan şunları söyledi:

“Yaklaşık bir yıldır ricalarımız ve baskılarımız neticesinde İnal Göleti dosyasını tekrar indirttik ve projeyi ihaleye çıkarttık. Allah izin verirse en öncelikli sorunum Gazipaşa’da Zeytinada, Göçük, Güney ve İnal mahallerinde ki susuzluk problemidir. Bu problemin çözülmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bulunduğumuz her siyasi mecrada bunu ilgili yerlere aktarıyoruz. Mahalle sakinlerine geçmişte gelen giden umut vermiş. Bu umutların yerine getirilmesi için ihtiyaçlarını karşılamamız lazım. Salman Mahallesinden ve Helvalık Mahallesinden gecen barajımızın bir hattı var. Bu hattın tamamlanmasıyla ilgili de gayretlerimiz devam ediyor. Üzerimde bu siyasi elbisenin sorumluluğu bulunduğu sürece o bölgenin problemini çözmek birinci ölçekli sorunum olacak. O bölgede ki sorun benim şahsı sorunum gibi üstleniyorum ve kendime borç biliyorum, inşallah çözeceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN’ SALONU MÜJDESİ