DÖNMEZ: GENÇLERDE UYUŞTURUCU KULLANIMI ARTTI

DÖNMEZ: GENÇLERDE UYUŞTURUCU KULLANIMI ARTTI

Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanı Muhammer Dönmez, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşan Dönmez, gençlerin son zamanlarda uyuşturucu maddeye yöneldiğini, gençleri spora yönlendirmek için çalışma yaptıklarını söyledi.

Başkan Dönmez yaptığı açıklamada, “Gazipaşa'da uyuşturucu madde kullanımında ciddi bir artış var. Gün geçtikçe uyuşturucu kullanan genç sayısı artıyor ve bu durum bizi çok üzüyor. Gazipaşa gençliği hiç iyi bir yere gitmiyor. Özellikle ailelerin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bir devlet hiç bir zaman her gencin başına bir polis dikip onu sürekli kontrol altında tutamaz. Bu kontrolü sağlayacak olan okulda öğretmen, evde anne baba olacaktır. Bu konuda her kesimin çok dikkatli ve duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

“GENÇLERİ SPORA DAVET EDİYORUZ”

Gençleri uyuşturucu batağından kurtarmak için spora teşvik etmek gerektiğini vurgulayan Dönmez, “Gelecek yıl için okul sezonu açıldıktan sonra, Gazipaşa Ülkü Ocakları olarak çeşitli faaliyetlerle gençlerimizi madde kullanımından uzaklaştırmaya çalışacağız. Gençlik Spor Müdürü ile görüşüp daha etkin olmak istiyoruz. Özellikle gençlerin ata sporuna yönelmesine, mesela güreş gibi, cirit gibi sporlara yönelmesini sağlayacağız. Tabi bunda Gençlik Spor Müdürlüğü’nün de bize katkısı olacağını düşünüyoruz. Gençlerimizi bu şekilde farklı alanlara yönlendirerek gençleri madde kullanımdan uzak tutmamız gerekiyor. Bu konuda gerekli çalışmaları Emniyet Müdürümüzün de yapacağına inanıyorum. Gerekli görüşmelerimizi de yaptık. Fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

Dönmez Selinus Kalesine dev bir Türk bayrağı asmak istediklerini de belirterek kalenin ziyaretçilerin rahat bir şekilde kullanabileceği hale getirilmesi için yetkililerden destek istedi.