EĞİTİMCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

EĞİTİMCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Bahar pikniğinde bir araya gelen Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği üyeleri, stres attı.

Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği bahar pikniğinde buluştu. Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Şenol Görgülüer ve yönetimi tarafından düzenlenen bahar pikniğine; sendika üyeleri ve aileleri katıldı. Sendika üyelerinin stres attığı etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Bahar pikniği ile ilgili konuşan Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Şenol Görgülüer, “Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği'miz birbirinden kıymetli üyeleriyle bahar pikniğinde stres attı.  Yönetim kurulumuzun organize ettiği bahar pikniğine sendika üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi. Hak mücadelemizde, hak davamızda 2022 yılı mutabakat metnini açıkara farkla imzalamak ve yetkiyi devam ettirmek nasip oldu. Bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, bu cefalı yolda bizimle beraber yürüyen vefakar eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Siz varsanız biz de varız” dedi.

Görgülüeer sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğitim Bir-Sen Bahar pikniğine katılan, bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Eğitim Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran'a, Başkan yardımcıları Mehmet Merdun'a, Orhan Özbek'e,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül'e, Alanya Temsilcimiz Abuzer Gündoğar'a, Alkü Temsilcimiz Abdurrahman Özköseman'a, Serik Temsilcimiz Erdal Erdoğan'a, Yazı İşleri Müdürümüz Ramazan Bekteş'e, Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Ali Rıza Büyükakça' ya, Siyasi parti temsilcilerine, Memur-sen Konfederasyonu İlçe Temsilcilerimize ve sendikamızın en kıymetlileri, cefakar üyelerimize canı gönülden teşekkür ederiz.En güzeli de çocuklarımızın animasyon gösterileriyle bol bol eğlenme fırsatı bulmasıydı. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için.”



Anahtar Kelimeler: EĞİTİMCİLER PİKNİKTE BULUŞTU