EKMEK BIÇAĞI VE KESERLE SALDIRDI

EKMEK BIÇAĞI VE KESERLE SALDIRDI

Sarıağaç mahallesinde evine gelen U.U.Y. adlı şahısla kavga eden E.I., U.U.Y.’yi ekmek bıçağı ve keserle boynundan yaraladı.

Edinilen bilgilere göre olay Sarıağaç mahallesinde 23 Mayıs Çarşamba günü meydana geldi. 
Kahyalar Mahallesinde ikamet eden U.U.Y. isimli şahıs, saat 20.30 sıralarında E.I. isimli şahsın ikamet ettiği Sarıağaç Mahallesi'ndeki evinin önüne gitti. İki şahıs arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerinde E.I. isimli şahıs eline aldığı ekmek bıçağı ve keser ile U.U.Y isimli şahsı kafasından, boynundan ve bacağından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralı U.U.Y., Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı hayati tehlikesi bulunduğu için Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan yaralı U.U.Y., dün itibariyle hastaneden taburcu oldu.
Meydana gelen olay sonrası kayıplara karışan E.I. isimli şahsı yakalamak için Jandarma özel bir ekip kurdu. Titizlikle yapılan araştırma sonucu zanlı E.I. isimli şahıs, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından saklanmış olduğu yerde yakalandı. 
E.I. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Mahmutlar Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.



Anahtar Kelimeler: EKMEK BIÇAĞI KESERLE SALDIRDI