ELA İLACINI ALDI SIRA ARYA’DA

ELA İLACINI ALDI SIRA ARYA’DA

SMA hastası Ela bebeğin IBAN hesabında kalan paranın, Gazipaşalı SMA hastası Arya bebek yararına kullanılması için valiliğe başvurulacak.

SMA hastası Ela bebek için düzenlenen yardım kampanyasında istenen miktara ulaşılmasına ve ilk doz ilacın alınmasına rağmen halen vatandaşlar para göndermeye devam ediyor. Kampanyanın destekçilerinden Cemile Pehlivan, IBAN hesabındaki paranın Gazipaşa’daki SMA hastası Arya bebek yararına kullanılması için valiliğe başvuracaklarını söyledi.

 

YARDIM GELMEYE DEVAM EDİYOR

 

Alanya’da SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele ederken 7’den 70’e her kesimin desteğiyle tedavi için ihtiyaç duyulan miktarın toplanmasıyla Dubai’ye gönderilen Ela bebek, Zolgensma ilacını aldı. Ela bebek ilacını almasının ardından odasında 2 hafta boyunca izole edilecek. Ela bebek için yürütülen kampanyanın öncü isimlerinden Cemile Pehlivan, yardım için açılan banka hesabına hala para gönderilmeye devam edildiğini söyledi. Pehlivan, “Ela bebeğin IBAN hesabına hala halktan yardım geliyor. Ela bebeğin resmi IBAN’ında fazla miktar var. Bu konuda nasipse valiliğe yazı yazıp Arya bebek için isteyeceğiz. Herkese emekleri için teşekkürler. Rabbim Gazipaşalı bebeğe de şifa versin” dedi.



Anahtar Kelimeler: İLACINI