EMLAK VERGİSİ İÇİN SON GÜN

EMLAK VERGİSİ İÇİN SON GÜN

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2020 yılı ikinci taksiti için son ödeme tarihi bugün doluyor.

Gazipaşa Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde ikinci taksidinin bugün son ödeme tarihi olduğunu duyurdu. Gazipaşa Belediyesi’ne ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini ödemede vatandaşların faiz yüküyle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri gerekiyor. Belediyeye ödenmesi gereken vergiler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yardımcısı Adem Kaya, “2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2020 tarihi ile başlamıştır. Vergilerinizi gün içinde belediye veznesinde  Word özellikli kredi kartlarınız ile taksitli olarak yatırabilirsiniz. Ayrıca www.gazipasa.bel.tr resmi web sitemiz üzerinden  hızlı ödeme bölümünden T.C. ya da emlak sicilinizle yatırabileceğiniz gibi kredi kartı ve ya banka kartınız ile de yatırabilirsiniz.

Vatandaşlarımızdan taksitlerini yatırmalarını bekliyoruz. Ayrıca gün içinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: EMLAK VERGİSİ