EMLAKÇILAR GENEL KURUL YAPACAK

EMLAKÇILAR GENEL KURUL YAPACAK

Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin 1’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü yapılacak. Dernek Başkanı Türker, emlak sektöründe bulunan herkesi genel kurula davet etti.

Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin (GAZEMDER) 1’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, cumartesi günü saat 10.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Geçtiğimiz yıl kurulumunu tamamlayan Gazipaşa Emlakçılar Derneği, mevcut Başkan Savaş Türker başkanlığında hazırlanan listeyle kongreye gidecek. Önceki gün dernekte yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Türker, kongre ve emlak piyasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türker, “Bugüne kadar yönetimi, 5 kişilik geçici bir kurulla yönlendirdik. Bu saatten sonra 16 kişilik bir yönetim kadrosu oluşturacağız. Ayın 2’sinde seçimimiz var, bu seçime şu an için tek kadro olarak girmeyi planlıyoruz. Amacımız bu yeni kadroyla derneğimizi yönetmek. Bu amaçla oluşturduğumuz 16 kişilik yönetim kurulu 3 yıl boyunca Gazipaşa’da emlak sektörünün takibini yapacak, derneğimizin yönetimiyle ilgili kararlara imza atacak. Biz burada aslında bir başkan seçmeyeceğiz, ortak bir yönetim oluşturacağız. Derneği biz aslında hep beraber yöneteceğiz kaç tane üyemiz varsa. Buradaki başkan ya da yönetim kurulu, bu grubun bir temsilini ifade edecek. Dernek zaten kendi yapısı altında kendini yöneten bir grup olacak. Biz onun için yeniden bir oluşumla bu derneği yönetmeye aday olduk. 16 kişilik bir listemiz var. Nasip olursa cumartesi günü olan seçime bu liste ile gideceğiz” dedi.

Kongreye tüm emlakçıları davet eden Türker, “Gazipaşa’da emlak piyasası içerisinde olan bütün arkadaşları biz bu toplantıya davet ediyorum. Çünkü orada bazı önemli konulara değineceğimiz bir konuşmamız olacak. Gazipaşa emlak sektöründe belli bir noktaya geldi ve gelmeye de devam ediyor. Onun için bu sektörün içinde olan bütün arkadaşların bu toplantıya katılması bizim için önemli. Artık Gazipaşa’da emlak sektörüne yön verecek bir yapı oluşuyor, bu yapının içindeki herkesi de kucaklamayı hedefliyoruz biz. Bunu yapabilirsek tutunabileceğiz biz burada” dedi.

Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkan Adayı Savaş Türker başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde, Mustafa Özdemir, Berna Akşit Balcı, Yunus Emre Erdem ve Özcan Üner yer alıyor.

Denetleme kurulu listesinde ise, Kadir Gülcan, Süleyman Tuncer ve Sabahattin Demirok bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: EMLAKÇILAR GENEL KURUL YAPACAK