EMLAKÇILARIN GENEL KURULU TAMAM

EMLAKÇILARIN GENEL KURULU TAMAM

GAZEMDER’in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kurucu başkan Savaş Türker, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden seçildi.

Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin (GAZEMDER) 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel Kurula Dernek Başkanı Savaş Türker ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanlığına Mehmet Yalçın, divan üyeliğine Nihat Çelenoğlu ve divan katibi olarak Kader Aslan ve Yunus Uğur seçildi.  Divanın genel kurulu devralmasının ardından gündem maddelerine geçildi.  Dernek Başkanı Savaş Türker, kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Türker, “Önceliğimiz her türlü tebliğ, yönetmelik ve yasaların getirdiği uygulamalara Gazipaşalı emlakçılar olarak, hazır ve donanımlı girme özverimizdir. Bizler bu sektörün sorunlarını çok iyi biliyor ve çözümleri konusunda hangi adımların atılması gerektiği konusundaki çalışmalara önayak olmayı planlıyoruz.  Özellikle meslektaşlarımızdan bir kez daha sözleşme kullanımı konusunda hassas davranmalarını istiyoruz.  Unutmayınız ki satış yetkisi olmayan hiçbir ürün sizin portföyünüz değildir. Vatandaşlarımızdan da ricamız kendi haklarınızı korumak istiyorsanız ürünlerinizi yetki sözleşmesiz satmayınız ve sizlerde meslektaşlarımızı yetki sözleşmesi imzalamaya yönlendiriniz” dedi.

Başkan Türker sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler burada sizleri ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etme azmiyle bir kez daha yeni oluşumumuzla göreve talibiz. Asalında bugün burada başkan ve yönetim seçmeyeceğiz.  Çünkü bizler derneğimizi hep beraber yönetmeye talibiz. Oluşturulan yönetim kurulumuz ve denetleme kurulumuz bu görevin temsil kısmını oluşturacak. Buradan tekrar dile getiriyorum ki, derneğimiz bir tabela derneği olmayacak. Meslek faaliyetlerimiz; sosyal sorumluluk projeleri, müzik ve sportif faaliyetler içeren üreten, aktif, vazife alan ve bunları yerine getiren bir yapıyı sizlere taahhüt ediyoruz” dedi. Türker’in konuşmasının ardından faaliyet raporu okunarak genel kurulun oylarına sunuldu. Ardından dernek logosunun dernek tüzüğüne eklenmesi için logonun açılımı genel kurula sunuldu. Logonun dernek tüzüğüne eklenmesi kabul edildi. Ardından Savaş Türker Başkanlığı’nda oluşturulan yönetim ve denetim kurulu genel kurula tanıtıldı. Daha sonra oy verme işlemine geçildi. Genel kurula katılan 30 üyenin oyunu alan Savaş Türker yeniden başkan seçildi.  Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkan Adayı Savaş Türker başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde, Mustafa Özdemir, Berna Akşit Balcı, Yunus Emre Erdem ve Özcan Üner yer alıyor. Denetleme kurulu listesinde ise, Kadir Gülcan, Süleyman Tuncer ve Sabahattin Demirok bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: EMLAKÇILARIN GENEL KURULU TAMAM