ESKİ BAŞKAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

ESKİ BAŞKAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

1994-1999 yılları arasında Gazipaşa Belediye Başkanlığı görevi yapan Ali Güzel'in vefatından dolayı Gazipaşa Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Ali Güzel'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, tören için 1994-1999 yılları arasında başkanlık yaptığı Gazipaşa Belediyesi'ni önüne getirildi. Güzel'in hayatı okunduktan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, " Hepimizin bildiği gibi 1994-1999 arasında, ilçemizde önemli işler yapan, Gazipaşa sevdalısı eski Belediye Başkanımız Ali Güzel'i son yolculuğuna uğurlamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Ali Güzel Başkanımızı, Ankara'da bulunduğum yıllardan tanıyorum. Nasıl bir insan derseniz; Gerçekten de Gazipaşa sevdalısı, insan sevdalısı ve gönlünde herkese bir yer ayıran, çok değerli bir büyüğümüz, abimizdi.  Nurlar içerisinde yatsın. 

Ali Güzel, Gazipaşa'nın ilerlemesi, gelişmesi için birçok hizmetler yapmıştır. İlçemizin her köşesinde izleri vardır. Gönlü ve sofrası geniş bir insandı. Ali Güzel Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi. Müftü vekili tarafından yapılan duanın ardından Güzel'in tabutu omuzlara alınarak cenaze nakil aracına konuldu. 

Törene, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, Ali Güzel'in ailesi ve sevenleri katıldı.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN TÖREN DÜZENLENDİ