ESKİ GS’Lİ FUTBOLCUDAN GÜNEY’E MASKE DESTEĞİ

ESKİ GS’Lİ FUTBOLCUDAN GÜNEY’E MASKE DESTEĞİ

Gazipaşa ve özellikle Güney mahallesinin hayranı olan eski Galatasaraylı milli futbolcu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kendileri için maske üretimi yapan mahalle halkına maddi destek oldu.

Geçmiş yıllarda Gazipaşa’ya gelen ve Güney mahallesi sakinleriyle bir araya gelen eski Galatasaraylı milli futbolcu ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Güney’e maske desteğinde bulundu.
Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı’nın mahalle halkına dağıtmak için maske diktirdiğini sosyal medya üzerinden gören Hamzaoğlu, Küçükballı’yı arayarak destekte bulunmak istediğini söyledi. 
Hamzaoğlu’nun destekte bulunduğu maske yapımını tamamladıklarını belirten Muhtar Küçükballı, “Mahalle halkımız için maske üretimi yaptığımız duyan Galatasaray’ın eski futbolcusu ve şuanda Gençlerbirliği Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu hocamız, Güneyköy Mahallemize maske desteğinde bulunmak istediğini söyledi. Bizler de mahallemiz adına kabul ettik. Hamzaoğlu’nun desteğiyle hazırladığımız maskelerin üretimini tamamladık. Gazipaşa Kaymakamlığımızın bilgisi dahilinde ürettiğimiz maskeleri mahalle sakinlerimize dağıtacağız. Ailece görüştüğümüz, 5 yıldır her fırsatta mahallemize gelip misafirimiz olan Sayın Hamza Hamzaoğlu’na mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: FUTBOLCUDAN GÜNEY’ MASKE DESTEĞİ