ESNAFIN SEÇİM HEYECANI

ESNAFIN SEÇİM HEYECANI

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, 28 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan kongreye tüm esnafları davet etti.

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu 28 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin düğün ve konferans salonunda başlayacak. Şahin başkanlığında tek liste ile seçime gidilmesi beklenilen kongrede, kooperatife üye esnaflar sandık başına giderek oy kullanacak. Kooperatif Başkanı Mustafa Şahin, kooperatif üyelerini genel kurula davet etti.  Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin efsane Başkanı Şahin, "Değerli ortaklarımız, kooperatifimizin 28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 10.30'da düğün ve konferans salonumuzda genel kurul toplantısı vardır. Genel kurulumuza katılmanızı önemle rica ederiz" dedi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLECEK

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulunda önemli gündem maddeleri görüşülecek. Yoklama ve açılış ile başlayacak olan genel kurul, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunması ile devam edecek. Kongrede, 2021 ve 2022 yıllarına ait Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporları ve Denetim Kurulu Raporları ile 2021 ve 2022 yıllarına ait Bilanço ve Gelir-Gider tabloları okunup, Yönetim ve Denetim Kurullarının ibraları oylanacak. Ayrıca, 2023 ve 2024 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2025 yılında yapılması hususu ile bakanlık tarafından hazırlanan 'Örnek Ana Sözleşme İntibakı' ve kooperatif tarafından yapılan ve yapılacak olan bağış ve yardımlar görüşülerek karara bağlanacak.



Anahtar Kelimeler: ESNAFIN SEÇİM HEYECANI