FECİ KAZA CAN ALDI

FECİ KAZA CAN ALDI

Gazipaşa'da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette bulunan 2 kardeşten 1'i öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Zeytinada Mahallesi Sazak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anamur’dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan N.O.(39) idaresindeki 07 HHV 59 plakalı otomobil, Gazipaşa istikametinden Anamur istikametine seyir halinde olan Fahri Oğuz (39) idaresindeki 07 E 0172 plakalı motosikletle, motosikletin şeridinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet ve üzerinde bulunan iki kardeş, 30 metre savrularak şarampole düştü.  Kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan Tevfik Oğuz(38) olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü Fahri Oğuz ise ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü ise otomobilini olay yerinde bırakıp kaçtı.
Kazayı fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tevfik Oğuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Fahri Oğuz ise, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede kontrolden geçirilen Oğuz, ileri tetkik ve tedavi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Tevfik Oğuz'un cenazesi ise, Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konuldu. 
 

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili tahkikat başlattı.
 



Anahtar Kelimeler: