FETÖ DAVASINDAN AKLANAN AKŞİT SERT KONUŞTU

FETÖ DAVASINDAN AKLANAN AKŞİT SERT KONUŞTU

Gazipaşa Ak Parti Eski İlçe Başkanı Bahattin Akşit’in hakkında açılan FETÖ davası 3 yıl 10 ay 29 gün sonra takipsizlik kararı ile sonuçlandı.

Ak Parti Eski İlçe Başkanı Akşit 2 Ocak 2017 günü FETÖ soruşturmasından dolayı gözaltına alınmıştı. 30 Kasım’da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan gelen karar ile takipsizlik kararı çıktı.

Kararı sevinçle karşılayan Akşit, kendisine iftira atanlarla hukuk önünde mücadele edeceğini söyledi.

Akşit şu açıklamayı yaptı: “Yıllardır mağdur olmama neden olanlar hakkında hukuki yollardan hak ve hukukumu arayacağım sözlerinde bulunan Akşit, “ 3 yıl 10 ay 29 gün sonra ta baştan bu yana beklediğim karar uzun bir aradan sonra nihayet verildi.

Kişiliğimi toplum içindeki kariyerimi rencide etmeye çalışan başta iftiracı olmak üzere ve hakkımda doğru dürüst tahkikat yapmayan ve yıllardır mağdur olmama neden olanlar hakkında hukuki yollardan hak ve hukukumu arayacağım. Kimsenin yaptığının yanına kar kalmasın kalmamalıda. Nasıl ben bir iftira ile yalanlar hakkında adalet karşısında hesap verdiysem, şahsıma iftira atmak suretiyle beni ve ailemi karalamaya çalışanlarda elbette adalet karşısında hesap vereceklerdir.

Gözaltına alındığım zaman sevinçten kadeh kaldıranlar ve tutuklanmam için dua edenler hala bir umut hakkımda dava açılmasını bekleyen zavallı insancıklar “Siz Kaybettiniz”

Bu süreç içersinde yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” diye sert sözlerde bulundu.



Anahtar Kelimeler: DAVASINDAN AKLANAN AKŞİT KONUŞTU