GAZİPAŞA BELEDİYESİ ASFALT HAZIRLIĞINA BAŞLADI

GAZİPAŞA BELEDİYESİ ASFALT HAZIRLIĞINA BAŞLADI

Gazipaşa Belediyesi, Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatıyla, asfalt dökmek için hazırlıklara başladı.

Gazipaşa Belediyesi, 2021 yılı asfalt sezonu kapsamında, plan dahilindeki birçok mahallede, yaklaşık 60 kilometre asfalt döküleceğini duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, sıcak ve sathi asfalt öncesi, Sarıağaç, Kahyalar, Çalıpınar ve Aydıncık mahallelerinde büz koyma ve yol düzenleme çalışmalarının devam ettiği; plan dahilinde Beyrebucak, Çobanlar, Akoluk, Hasdere, Korubaşı, Küçüklü, İnceğiz, Ekmel ve Cumhuriyet Mahallelerinde çalışmaların devam edeceği belirtildi. Açıklamada hazırlığı yapılan yolların sıcak ve sathi asfalt serimine önümüzdeki hafta başlanacağı, en geç üç ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağı vurgulandı.

“ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Asfalt ihalemizi gerçekleştirdik. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla görüşerek, sıcak ve sathi asfalt programını oluşturduk. Program dahilindeki bütün mahallelerimize, toplamda 60 km asfalt dökeceğiz. Şu anda asfalt ön hazırlığımız başladı. Önümüzdeki hafta itibarıyla da asfalt dökümüne başlanacak. Hızlı bir şekilde bu süreci yönetmek istiyoruz. Yolun medeniyet olduğunun bilincinde, özveriyle çalışıyoruz. Ulaşımı rahatlatacağımız asfaltlı yollarımız, şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaklaşık 60 km asfalt yol yapılmasının yanı sıra, parke ve beton yol çalışmaların da hızla devam ettiğinin bilgisini verdi.