GAZİPAŞALI TOLGA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

GAZİPAŞALI TOLGA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Gazipaşalı genç, Tolga Özdemir Malatya Polis Akademisini birincilikle bitirdi.

İlçemizi gururlandıran Tolga Özdemir eğitim gördüğü, Malatya Polis Akademisinden polis memuru bölüm birincisi olarak mezun oldu. Polis Akademisi Malatya Pomem 26. Dönem mezuniyet törenine, mezun olan polis memurları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Mezuniyet töreninde dönem birincisi Tolga Özdemir İlçemizi gururlandırarak yaş kütüğüne plaket çaktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşma da “224 genci Türk Polis Teşkilatına kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün hayatları boyunca gururunu yüreklerinde taşıyacakları şerefli bir göreve adım atan genç polislerimizin, büyük bir Devlete ve Aziz bir Millete hizmet etmenin manasını her zaman yüreklerinde hissedeceklerine, vatandaşımızın huzur ve güvenliği için sarsılmaz bir irade ile gece gündüz demeden çalışacaklarına, kendilerine tevdi edilen görevleri şuurlu bir çalışma idrakiyle ve tam bir disiplin anlayışı içerisinde yerine getireceklerine yürekten inanıyorum “dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, bölüm birincisi olarak mezun olan Polis Memuru Tolga Özdemir’e,” Tebrik ederim. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” dedi