GAZİPAŞALILAR ALANYA’DA BULUŞTU

GAZİPAŞALILAR ALANYA’DA BULUŞTU

Gazipaşalılar Derneği’nin düzenlediği dayanışma yemeği Gazipaşa ve Alanya protokolü ile 2 ilçede yaşayanları bir araya getirdi.

Gazipaşalılar Derneği tarafından Alanya’da bir restoranda dayanışma yemeği düzelendi. Düzenlenen yemeğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Gazipaşalılar Derneği Başkanı Onur Niğmet ve yönetimi, STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı. 

 

Gecede konuşan Gazipaşalılar Derneği Başkanı Onur Niğmet, pandemi nedeniyle 2 yıl bir araya gelemediklerini ancak bundan sonra bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini söyledi. Niğmet, “Bölgemiz her geçen gün bir marka haline gelirken, bunda Gazipaşalı hemşerilerimizin büyük bir payı vardır. Düşünen ve üreten, varlığını bu gerçeklikten alan memleketine karşı eksilmez bir sevgi, hemşerisine karşı sarsılmaz bir inanç ve yarınlarına dair engin ülküleri olan Gazipaşalılar olarak bir aradayız, sevinçliyiz, gururluyuz. Bu birlik ve beraberliğimizi her daim sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın bizler daha sıklıkla bir araya geleceğiz, her daim birbirimize iyi günümüzde kötü günümüzde yardımcı olup sahip olduğumuz kardeşliğimizi gelecek nesillere aktarıp onları vatanımıza ve milletimize örnek birer birey olarak yetiştireceğiz. Gazipaşalılar Derneği olarak bizleri kırmayıp, burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. 



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞALILAR ALANYA’ BULUŞTU