GAZİPAŞA'NIN BAŞPEHLİVANI ERKAL

GAZİPAŞA

Koru Sahili'nde gerçekleştirilen 1. Gazipaşa Yağlı Güreşlerinin galibi İsmail Erkal oldu.

Gazipaşa'da bu yıl birincisi düzenlenen  Gazipaşa Yağlı Güreşleri'nde sporcular; küçükler, yıldızlar, gençler, büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Güreşlerde yaklaşık 700 pehlivan yarıştı. 
Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda rakibi Mustafa Taş'ı yenen İsmail Erkal, 1. Gazipaşa Yağlı Güreşlerimizin Başpehlivanı oldu. Güreşlerin sona ermesinin ardından dereceye girenlere madalyaları ve ödülleri takdim edildi. İlginin yoğun olduğu güreşlerde ağalık ihalesini ise 2 milyon TL ile  Ramazan Yıldırım kazandı. Başpehlivanlığı kazanan İsmail Erkal, organizasyonu yapanlara teşekkür etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise "Başpehlivanımız İsmail Erkal başta olmak üzere güreşlerimize katılan bütün güreşçilerimizi tebrik ediyor, güreş organizasyonumuzda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
1. Gazipaşa Yağlı Güreşleri'ne 
Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, milletvekili adayları, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' BAŞPEHLİVANI ERKAL