GAZİPAŞA'NIN ÇINARI SONSUZLUĞA UĞURLANDI

GAZİPAŞA

Gazipaşalı esnafın 'baba' olarak nitelendirdiği Yörük Mustafa, bugün saat 16:00' da yapılan cenaze töreninin ardından Çamlı Mezarlığına defnedildi.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı  merhum Mustafa Şahin, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği günün akşamında tekrar rahatsızlanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülememişti. Gazipaşalıları hüzne boğan ölümün ardından bugün saat 16:00'da merhum Başkan Şahin adına Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık Binası önünde cenaze töreni düzenlendi. 


Törene;  Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Parti Teşkilat temsilcileri, Halk Bank Müdürü  Koç ve 200'ü aşkın esnaf katılım sağladı.

 
Kur'an-ı Kerim dinletisiyle başlayan tören de bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başkanlar sırayla  konuşma yaptı. 


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal konuşmalarında ; "Bizim dağlarımızda ovalarımızda hayat zordur. Bu zorlukların içinden yüzyılların birikimiyle bazı insanlar çıkar. O insanlar hayatta kalma duygusunu temsil ederler. İyiliği, hoşgörüyü, savaşçı ruhlara dokunmayı başarırlar. Mustafa amcada da böyle birisiydi. Hepimizin başı sağolsun" dedi


AESOB Başkanı Dere; Bugün çok önemli bir değeri, abimizi dün itibaren kaybettik. Mustafa Şahin abimiz gerçekten yapmış olduğu hizmetlerle kalbimize taht kurmuş bir büyüğümüzdür. Bu sebepten ötürü acımız oldukça derin. Değerli büyüğümüzü her zaman kalbimizde yaşatmaya devam edeceğiz" İfadelerini kullandı.


Kaymakam Orhan Altun;Gazipaşa'da  daha yeni göreve başlamama rağmen, Mustafa Amcamızın ne kadar çok sevildiğini, ne kadar naif bir insan olduğunu gördüm ve buna bizzat şahit oldum. Tabi şu noktada ne söylesek maalesef azdır. Hepimiz bir gün ait olduğumuz yere gideceğiz. Allah geri de kalanlara sabır versin" dedi.


Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz," Gazipaşa'mıza çok güzel hizmetlerde bulunan, karşılaşılan her türlü zorluklarda esnafımızın, vatandaşımızın yanında yer alan değerli büyüğümüz Mustafa Şahin'i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Kalbimizde derin izler bırakan başkanımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum" sözlerini kullandı. 
Başkanların konuşamlarının ardından cenaze Çamlı Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.