GENÇLERLE BULUŞAN TERZİ’DEN SERT SÖZLER

GENÇLERLE BULUŞAN TERZİ’DEN SERT SÖZLER

Gençlik İstişare Toplantısı’nda konuşan Numan Terzi, “Önümüzdeki ilk seçimde, kimlerin 3-5 kişi kaldığına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Güçlüyüz, güçleniyoruz; emin olun sizlerin birlikteliğiyle daha da güçlü olacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı ve Gazipaşa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı pandemi kuralları çerçevesinde ‘Gençlik İstişare Toplantısı’ düzenledi. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve Ülkü Ocakları Muammer Dönmez başkanlığında yapılan toplantıya çok sayıda katılım gerçekleşti. Gazipaşalı gençlerin katıldığı toplantıda, gençlerin beklentileri, talepleri ve geleceğe dair istekleri konuşuldu. Gençliğini kaybeden bir millet geleceğini kaybetmiştir diye belirten MHP İlçe Başkanı Terzi,” Uzun bir süredir planladığımız; ancak bir türlü pandemi sebebiyle bir araya gelemediğimiz, geleceğimizin teminatı olan sizlerle hasbihal edip, gündemi değerlendirmek istedik. Bu muhabbet akşamında, “Maske-Mesafe-Temizlik” kurallarına azami derecede riayet göstermeniz ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Gençliğini kaybeden bir millet geleceğini kaybetmiştir; bizlere birlik olma, dirlik olma ve bir arada aynı hedefe yürüme noktasında göstermiş olduğunuz tavır, hassasiyet ve duyarlılıktan ötürü de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Gençleri önemsediklerini belirten Terzi, “MHP İlçe teşkilatı olarak, gençlerimizi önemsiyor; dertlerini derdimiz, sevinçlerini sevincimiz olarak görüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi sadece seçim dönemlerinde belli işleri yaptırmak amacıyla hatırlanan gençlerimizin, teşkilatımızın bir parçası olduklarını hatırlatmak ve bu kutlu yolda sizleri yol arkadaşı olarak gördüğümüzü, yine sizlerle paylaşmak istedik. Partimizin geleceğini emanet edeceğimiz sizlerle, bir arada olmanın, birlik olmanın önemini ve geleceğe dair ortak planlamalarımızda söz sahibi olmanızı arzuluyoruz. Bugün buraya gelerek, bu isteğin sizlerde de olduğunu görmek; bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

HİÇ KİMSE MHP TEŞKİLATININ ÜSTÜNDE DEĞİLDİR

Geçtiğimiz dönemlerde parti yönetim kademelerinde görev alıp; Gazipaşa’da biz var isek MHP var; biz yok isek MHP yok! diyenlere, bu akşam sizler gösterdiğiniz duyarlılık ile en güzel cevabı verdiniz. Hiç kimse teşkilatımızın üzerinde değildir. Bu dava üç-beş kendini bilmezin bireysel çıkarlarına alet edilemeyecek kadar kutsal; davadan medet uman ve çıkar peşinde koşanlarla yürünmeyecek kadar kutludur. Bizim derdimiz, hasbelkader farklı mecralara kayan, yanlış yollara sapan, hatasının farkında olanlarla değil; davaya ihanet eden çıkarcı zihniyetlerledir. Yanlışlıkla, girdiği yolda aradığını bulamayan, yapılan ihanetin farkına varan ve hala gönlünde yatan bozkurdun sesine kulak vermek isteyen bütün kardeşlerime, kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır.

BİZİM İÇİN EN BÜYÜK REFERANS ÜLKÜCÜ OLMAKTIR

Gazipaşa’da ülkücü olarak benimle görüşmek isteyen arkadaşlarımdan, derdini, sıkıntısını, sevincini ya da problemini paylaşmak isteyen her kim olursa olsun, araya birilerini koymasına gerek yoktur! Bizim için en büyük referans, ülkücü olmaktır! Bütün kardeşlerim için geçerli olmak üzere, hangi günde, hangi saatte olursa olsun bizim gönlümüz sizlere her zaman açıktır. Geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini icra etmemiz sebebiyle, gençliğimizin beklentilerini, isteklerini yakinen biliyor, taleplerini önemsiyor ve sizlerin yaşadığı heyecanın aynısını yaşıyorum. İki gün önce ilçemizde bizleri küçümseyen, Üç-beş çocukla bu işler olmaz! MHP, 300-500 oy alır diyerek sizlerin hevesini kıranlar; seçim sonuçları açıklandığında neye uğradıklarını şaşırdılar. Evet! Biz 3-5 kişiyle başladığımız süreçten, bugün sizlerin de gördüğü şu anki manzaraya ulaştık. Hâlihazırda devam eden aynı politikalara, provokasyonlara kulak asmayın. Çünkü önümüzdeki ilk seçimde, kimlerin 3-5 kişi kaldığına hep birlikte şahitlik edeceğiz! Güçlüyüz, güçleniyoruz; emin olun sizlerin birlikteliğiyle daha da güçlü olacağız!

TERÖRÜ DESTEKLEYENLERLE AYNI NOKTADA BULUŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

Geçtiğimiz yıllarda başlayan ve hala yanmaya devam eden fitne ateşi; gençlerimizin moralini bozmasın! Kimse yeise kapılmasın! Oynanmaya çalışılan senaryoda, kimse kendine rol biçmesin! MHP nezdinde Cumhur İttifakı için söylenen sözler, kimsenin hevesini kırmasın! Cumhur İttifakı, millet aklı ve Türk Milleti’nin geleceğinin teminatıdır. Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Suriye’de, Lübnan’da ve Can Azerbaycan’da gösterilen tavır ile yurt içinde terörle verilen mücadelede gösterilen milli hassasiyet ve tavır, Cumhur İttifakı’nı açıklamaya yetecektir. Terör temsilcisi HDP ve eş başkanı S. Demirtaş’a terörist diyemeyen ve kapanmasının hukuki olarak değerlendirilmesi gerektiği görüşünü savunanlarla, HDP’nin başka bir isimle bile açılmamak üzere kapatılması gerekliliğini namus meselesi gören bir anlayış; asla aynı noktada buluşamaz. Bizleri aynı noktada buluşturmayan ve gönlümüzden gelen haykırışı yüksek sesle zikreden Sn. Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli Bey’e de şükranlarımı sunuyorum. Okullarda andımızın okutulması konusunda siyaset simsarlığı yapan bazı gölge siyasetçilerin(!) milliyetçileri hedef alarak söylediği sözleri de kendilerine iade ediyorum. Sn. Genel Başkanımızın söylediği gibi, andımız konusu, MHP olarak kırmızı çizgimizdir! Bu konudaki tavrımız net, konuya yaklaşımımız kamuoyunun malumudur. ‘Körle yatan şaşı kalkar!’ mantığında, MHP saldırarak kendisine siyasette yer bulacağını düşünenler, düşmüş oldukları gaflet uykusundan uyandıklarında, iş işten geçmiş olsa da milletin önünde verecekleri hesabın ne olacağını düşünmelerini tavsiye ediyorum.

ÜLKÜCÜLÜK MHP’DE OLUR

MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak, gençlerimizle daha fazla bir araya gelmeyi önemsiyor ve ileriki günlerde tekrar buluşmayı arzuluyoruz. Genç, dinamik, gelecek hedefleri olan, yaşadığı coğrafyayı önemseyen ve Gazipaşa için dertlenen genç kardeşlerimle, bir arada olmanın verdiği mutluluk, tarifi mümkün olmayan bir hazdı. Böylesine duyarlı bir gençliğe sahip olan teşkilatımı bu konuda şanslı görüyorum. ‘Ülkücü ülkücünün öz gardaşıdır’ sözünden hareketle, kendisini ülkücü hisseden bütün kardeşlerimi yine Başbuğum Alparslan Türkeş’in şu sözleriyle ocağımıza davet ediyorum!

‘Ülkücü MHP'de olur, MHP'de bulunmayan Ülkücü değildir. Gittiği yerin damgasını yer, oradaki genel başkanın görüşüne göre yaşar, oradaki genel başkanın görüşüne göre hareket eder. Onun Ülkücülüğü kalmamıştır, bunu böyle bilmeliyiz.’ " dedi

 



Anahtar Kelimeler: GENÇLERLE BULUŞAN TERZİ’ SÖZLER