GENÇLİK SPOR'DA DUR DURAK YOK

GENÇLİK SPOR

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen sportif faaliyetler ara vermeden devam ediyor.

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Çocukların ve gençlerin spora olan yönelimini desteklemek amacıyla,  ilgi alanlarına yönelik uzman eğitmenler ve antrenörler eşliğinde;  birçok dalda kurslar devam ediyor.
Öte yandan düzenlenen düzenlenen okullar arası turnuvalarla, gençlerin spora olan ilgisi artıyor. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü  tarafından 21-22 Mart  tarihleri arasında  Gazi Spor Salonu'nda düzenlenen  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrenciler, mangala, Q-Bİtz ve Küre dallarında yarıştı. Yarışmalarda dereceye  giren öğrencilere madalya ve sertifikaları, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mustafa Gül, Şube Müdürü Bilal Dal ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş tarafından verildi.
GENÇ YETENEKLER KEŞFEDİLİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile ilkokul 3.sınıflara yönelik düzenlenen, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi çerçevesinde  Gazi Spor Salonu'nda öğrencilerin taramaları başladı. Çeşitli aşamalardan geçirilecek olan öğrencilerden yetenekli olanlar tespit edilerek, spor branşlarına yönlendirilecek.
 



Anahtar Kelimeler: GENÇLİK ' DURAK