Gazipaşa’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Küçükballı ve Gazipaşa Devlet Hastanesi yönetimi, hastanede görev yapan kadın personelin Kadınlar Günü’nü unutmadı.
Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte, kadın sağlık çalışanlarına hediyeler takdim edilerek, emekleri ve fedakârlıkları için teşekkür edildi. Program kapsamında konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, kadınların topluma katkısına vurgu yaparak, “Kadınlarımız, ailemizin ve toplumumuzun temel direğidir. Sağlık sektöründe büyük bir özveriyle çalışan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, emekleri için kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum,” dedi.
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Küçükballı da konuşmasında kadınların her alandaki başarısına dikkat çekerek, “Kadınlarımızın gücü, toplumu daha ileriye taşımaktadır. Sağlık sektöründe gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan kadınlarımızın her zaman yanındayız,” ifadelerini kullandı.
Hastane yönetimi de etkinlik kapsamında, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik, kadın çalışanlara yönelik destekleyici mesajlar verdi. Kutlama sırasında hastane personeline çiçekler ve küçük hediyeler takdim edilirken, kadın çalışanlar da böyle anlamlı bir günde hatırlanmanın kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdi.