HEM’DEN STANDART TÜRK KLAVYESİ KURSU

HEM’DEN STANDART TÜRK KLAVYESİ KURSU

İlçe halkının talepleri doğrultusunda çok çeşitli kurslar açan Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi(HEM), şimdi de pekçok gence iş imkanı sağlayabilecek standart Türk klavyesi kursu açtı.

17 kişilik gruplardan oluşacak kursa kayıtların başladığını duyuran HEM, kursa 13 yaş ve üzeri, okuma yazma bilen herkesin katılabileceğini belirtti.

Kurs hakkında bilgi veren HEM Müdürü Gürbüz Kır, "Yepyeni bir kurs duyurumuzla karşınızdayız. Standart Türk Klavyesi kursu pek çok gencimizin önemli bir ihtiyacını giderecek. 108 saatlik bu kursumuza kayıt almaya başladık. Bu kursa katılan gençlerimiz zabıt katipliği sınavlarına çok iyi bir şekilde hazırlanabilir. Üniversite öğrencileri tez hazırlama noktasında önemli bir avantaja sahip olabilirler. Ayrıca kamu kurumlarında F klavye zorunluluğu olduğu da düşünülürse kursumuzun faydalı olacağı açık. Kursa katılmak isteyenler 0242 572 15 32 numaralı telefonu arayabilirler. Kursumuz önümüzdeki Pazartesi günü başlayacak. Kontenjanımız sınırlı olduğu için ilgilenenlerin acele etmesini tavsiye ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: STANDART KLAVYESİ KURSU