HUZUR EVİ VE ASM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

HUZUR EVİ VE ASM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Başkan Doğan, eski hastane binasının yerine ASM ve huzur evi yapacaklarını belirterek, “İlçemizi sondaja nasıl açtıysak, Emniyet Müdürlüğü binasını ilçemize nasıl kazandırdıysak bu eserleri de ilçemize kazandıracağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik ile birlikte, yıkımı gerçekleşen eski hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Gayretleri sonucu yıllardır atıl bekleyen eski hastane binasının yıkım ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Doğan, söz konusu arazinin nasıl değerlendirileceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Eski hastane arazisinin 8 bin 600 metrekare büyüklüğünde olduğunu dile getiren Doğan, bu arazinin yarısına 112 acil servisi ve 9 doktorlu aile sağlığı merkezi (ASM), diğer yarısına ise huzur evi yapacaklarının altını çizdi. Sağlık Bakanlığı’na ait olan arazinin yarısını, İl Sağlık Müdürlüğü’nün olumlu görüş belirtmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredileceğini belirten Doğan, İl Sağlık Müdürü Hülür’den bunun sözünü aldıklarını da sözlerine ekledi.

"BU ESERLERİ DE İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ"

Doğan, “CHP İlçe Başkanı Sayın Ömer Güven, buraya bizlerin ev yapıp satacağını beyan etmişti. Sayın Başkan “Ev” ibaresini okumuş ama “Huzur” ibaresini okuyamamış. Evet biz ev yapacağız ama huzur evi yapacağız. Birer yaşlı adayı olarak orası bizlere de Ömer Başkan’a da hizmet edecek. Nasıl ki görev süremizce ilçemizi sondaja açtıysak, barajdaki sıkıntıları giderdiysek, İlçe Emniyet Müdürlüğünü hizmete açtıysak, bu işin de takibini yapacağız ve bu eserleri ilçemize kazandıracağız” dedi.

"DUYUMLARLA DEĞİL RAKAMLARLA KONUŞACAĞIZ"

Hiçbir zaman hizmetin demagojisini yapmadığını belirten Doğan, “Dürüst siyasetçi, sözünün arkasında duran bir siyasetçi ve işi yaptıktan sonra çıkıp anlatan bir siyasetçi olmaya gayret göstereceğim. Duyumlarla herkes konuşabilir, yalanı herkes atabilir ama biz duyumla, zanla varsayımla konuşmayacağız. Milletimizin önüne somut gerçekler, hizmetler ve rakamlarla gideceğiz. AK Parti olarak güvenilir olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

112 merkezi, ASM ve huzur evi inşaatı sırasında yeşil alanı mümkün mertebe koruyacaklarının altını çizen Doğan, proje hakkında bilgi verdi. Doğan şunları söyledi: “İki adet yapılacak binayı arsanın birer köşesine konumlandırıp ortada büyük bir yeşil alan bırakıp, yaşlılarımızın ve vatandaşlarımızın o alanı kullanmasını sağlayacağız. Buradaki sağlık ocağımız yaklaşık 25 bin hastamıza hizmet veriyor. Burayı ilçemize kazandırmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Kesin bir süre verememekle birlikte en kısa sürede inşaata başlayacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”

 



Anahtar Kelimeler: HUZUR SAYIM BAŞLADI