İŞİ UZMANINA BIRAKIN

İŞİ UZMANINA BIRAKIN

Çeyrek asırdır kuaförlük mesleğini icra eden Çağlayan, "Saçını seven kadınlar işi uzmanına bırakır" sözüyle saç boyasının kesinlikle evde yapılmaması gerektiğini belirtti.

Mesleki tecrübesi ve güvenilirliği ile tanınan Değişim Bayan Kuaför 'ün sahibi Ayşegül Çağlayan, işletmesinin kapılarını Gazipaşa Haber'e araladı.  Kuaförlük mesleğinin püf noktalarından bahseden Çağlayan, kadınların saç boyama işlemleri hakkında uyardı. 
Muhabirimize bilgilerini  ve tecrübelerini aktaran Kuaför Ayşegül Çağlayan," 25 yıldır kuaförlük yapıyorum. Bugüne kadar binlerce müşterim olmuştur. Hepsinden çok şükür duyduğum  şey " Elinize sağlık" cümlesi oldu. Çünkü işimi severek yaptığım için müşterilerimin ne istediğini can kulağımla dinliyor hem isteklerini hem de kendi bilgilerimi harmanlayarak ortaya güzel iş çıkarıyorum. Dolayısıyla gelen bir daha gelmekten çekinmiyor. özellikle günümüzde her şeyin pahalı olduğu bir zamanda uygun ama kaliteli bir işletme olduğumuz için işlerimiz de şuan gayet iyi gidiyor. Ancak şunu ifade etmek isterim ki para benim için her zaman ikinci plandadır. Özellikle saç boyama gibi pahalı olan işlemler de titizlikle saçı incelerim. Çünkü bir bayan kuaförü olarak saçın sağlığı benim için paradan çok daha önem arz ediyor. Para kazanmak için yıpranmış bir saçı daha da fazla yıpratmam. Kadınları da bu noktada uyarmak istiyorum. Lütfen evinizde saç açma ve boyama işlemi yapmayınız. Güvendiğiniz bir kuaföre giderek işi uzmanına bırakın. Aksi taktirde istemediğiniz sonuçların bedeli ağır ve kalıcı olabilir" dedi. 



Anahtar Kelimeler: UZMANINA BIRAKIN