İŞTE DAYANIŞMA

İŞTE DAYANIŞMA

Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından Gazi Spor Salonu'ndan oluşturulan sosyal markette, depremzede vatandaşlara ücretsiz kıyafet ve ayakkabı yardımı yapılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık 2 deprem 10 ili vurdu. Depremin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Gazipaşa'da da yardım seferberliği başlatıldı. Gazipaşa Belediyesi tarafından fuar alanında, Gazipaşa Kaymakamlığı koordinesinde ise Gazi Kapalı Spor Salonu'nda yardımlar kabul edildi. Gelen yardımlar, paketlenerek deprem bölgesine gönderildi. Gazipaşa Kaymakamlığı'nın koordinasyonunda depremin yaşandığı ilk günden bu yana 29 TIR ve 11 kamyon gıda, içecek, ısınma ve giyim malzemeleri deprem bölgesine gönderilerek, AFAD ekiplerine teslim edildi.

280 DEPREMZEDE YARARLANDI

Depremden sağ kurtularak ilçemize gelen depremzedeler için Gazi Kapalı Spor Salonu'nda sosyal market oluşturuldu. Depremzedeler sosyal markete gelerek, vatandaşların getirdikleri kıyafet ve ayakkabıları ücretsiz olarak alabiliyor. Dün ilçemize gelen 280 depremzede sosyal marketten kıyafet ihtiyacını karşıladı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ilçemize gelen depremzedeler için sosyal markete kıyafet desteği istendi.



Anahtar Kelimeler: DAYANIŞMA