JANDARMAYA 182. YAŞINA ÖZEL 182 KİTAP

JANDARMAYA 182. YAŞINA ÖZEL 182 KİTAP

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde başlatılan ‘Gazipaşa Okuyor’ projesi kapsamında İlçe Jandarma Karakolu Kütüphanesine kitap bağışında bulunuldu.

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Müftü Yardımcısı Mustafa Önalır ve Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç'un katılımıyla gerçekleşen ziyaret programında, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından bağışlanan kitaplar, karakol Kütüphanesine teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz yaptığı konuşmada, "14 Haziran 1839'da kurulan Jandarma Teşkilatının bu yıl kuruluşunun 182 yılı. Bu münasebetle bizler de milli eğitim camiası olarak, İlçe Jandarma komutanımız tarafından yeni oluşturulan Karakol Kütüphanesine 182. kuruluş yılı anısına 182 adet kitap bağışında bulunuyoruz" dedi.

Teğmen Ökkeş Yılmaz ise yaptığı konuşmada: "kitap bağışı organizasyonu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve kitap bağışında bulunan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum," dedi.

Ayrıca günün anısına İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Kocagöz tarafından "Mehmet Akif " isimli eser ve İlçe Müftü Yardımcısı Önalır tarafından da "Diyanet Yayınları" hediye edildi. Ziyaret programı, günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 



Anahtar Kelimeler: JANDARMAYA . YAŞINA KİTAP