KAMERA HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI

KAMERA HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI

Pazar günü gece saatlerinde İstiklal Mahallesi pazar yeri caddesi üzerinde faaliyet yürüten Börek King isimli iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri çaldıkları kameralarla birlikte yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Börek King isimli iş yerinde gece saatlerinde hırsızlık olayı olmuş, hırsızlar iş yerinin güvenlik kameralarını da alıp kaçmıştı. Olay ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünün Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan titiz çalışmalarda olayın faillerinin E.G, S.Ş ve yaşı küçük E.T olduğu kısa süre içerisinde tespit edilmiştir. Şüpheliler gün içerisinde yakalanmış ve Emniyet deki işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edilmiştir. 
Buradaki işlemlerinin ardından S.Ş ve yaşı küçük çocuk E.T serbest bırakılırken E.G isimli şahıs tutuklanarak Cezaevine gönderilmiştir. İş yerinden çalınan güvenlik kameraları ise Polis ekipleri tarafından iş yeri sahibine teslim edilmiştir. Olaydan sonra İlçe Emniyeti  ‘‘Suç ve suçlulara karşı mücadelemiz azimle ve kararlılıkla devam edecektir, Kamuoyuna saygıyla duyrulur ’’ açıklaması yapıldı.



Anahtar Kelimeler: KAMERA HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI