KAYMAKAM ALTUN SİTEM ETTİ

KAYMAKAM ALTUN SİTEM ETTİ

Gazipaşa’da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlama programında boş kalan koltuklar Kaymakam Orhan Altun’un tepkisini çekti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı gerçekleşti. Kutlama programına, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Ahmet Kalaycı, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, Gazipaşa Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Muhsin Bozdağ, eğitim sendikaları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, okul yönetimleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda boş kalan protokol koltukları ise Kaymakam Altun’un tepkisini çekti. Emekli öğretmenlere onur belgesi takdim etmek üzere sahneye çıkan Altun, ilçe protokolünde olup 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılmayanları eleştirdi. Kaymakam Altun,” Devlet hazurunu olarak hepimiz buradayız ama burada olmayan arkadaşlarımı da sizin vicdanlarınıza bırakıyorum. Bu sıraların boş kalmaması gerekiyordu. Açık ve net konuşayım arkadaşlar, gelemeyen arkadaşlarımızı Allah’a havale ediyorum. Böyle olmaz, bizim için en kıymetli insanlarımız, en değerlilerimiz bizleri yetiştiren, bizlerin bu masada oturmasına sebep olan öğretmenlerimizdir. O sebeple öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Allah korusun ölümün ve büyük şeylerin dışında burada protokoldeki arkadaşlarımızın her ne olursa olsun, her ne şartta olursa olsun burada olması gerekiyordu. Açık ve net söyleyeyim katılmayanlara kalbim çok kırık, bunu ifade etmek istiyorum. Fazlasına da girmek istemiyorum çünkü ağzımdan yanlış bir şey çıkmasını istemiyorum” dedi.

Düzenlenen programı beğendiğini de ifade eden Altun, “Öğretmenlerimizi tekrardan tebrik ediyorum. Bizi duygulandırdınız, biraz daha şen şakrak olsa daha iyi olurdu. Ama çok duygulandık. Allah razı olsun sizlerden, sunan arkadaşlarımızdan da. Hocalarıma çok teşekkür ediyor saygılarımı minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ALTUN SİTEM