İlçe Müftülüğü makamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Kaymakam Korkutata’ya ilçede yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi verdi. Camilerde sürdürülen dinî ve sosyal faaliyetler, yaz Kur’an kurslarının durumu, vatandaşlara yönelik manevi rehberlik çalışmaları ile personel eğitimi gibi birçok konu istişare edildi.
Ziyaret sırasında İlçe Müftülüğü personeliyle de bir araya gelen Kaymakam Korkutata, müftülük çalışanlarıyla hasbihal etti. Personelin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam, toplumun manevi yapısının güçlenmesinde din görevlilerinin üstlendiği rolün son derece kıymetli olduğunu vurguladı.
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaretin sonunda Müftü Başar, Kaymakam Korkutata’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yürütülen hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.