KAYMAKAM UNUTMADI

KAYMAKAM UNUTMADI

Kaymakam Altun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, depremzedeler için ücretsiz ikram alanında çalışan kadınları ziyaret ederek, teşekkür etti.

Kaymakam Altun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Güney Jandarma Karakol Komutanlığı’nda düzenlenen programda, kadın çiftçilerle  bir araya geldi. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Kaymakam Orhan Altun, kadınların toplumsal hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarının arttırılmasının ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşıdığını ifade etti.
 

"ÖNEMLI FEDAKARLIKLAR YAPTINIZ"


Güney Mahallesi'nde yaşayan emekçi kadınlar ile bir araya gelen Kaymakam Altun, depremden etkilenerek ilçemizden geçen vatandaşlara hizmet etmek için Kaymakamlık tarafından kurulan ‘Ücretsiz İkram’ alanında çalıştıkları için de ayrıca teşekkür etti.  Kaymakam Altun, “Aile ve toplumun mihenk taşı konumundaki kadınlar olarak; size ihtiyaç duyulan her zamanda olduğu gibi bugünlerde de çok önemli fedakârlıklar yaptınız” dedi.
 

YOLCULAR DA UNUTULMADI


Programın akabinde Kaymakam Orhan Altun, vatandaşlarımızla tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet edip, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla emekçi kadınlarımıza çiçek takdim etti. Güney yol uygulama noktasından ilçemize giriş yapan yolcuları da unutmayan Kaymakam Orhan Altun,  kadın yolcularımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, çiçek takdiminde bulundu.
 



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM UNUTMADI